HOROSCOOP

Mei 2021

ram.png

Ram

21 maart - 20 april

Liefde

Vriendschap

Geluk

Nadat je weken alle opties overwogen hebt, realiseer je je eindelijk dat de enige juiste weg voorwaarts is, en niet terug. Je bent klaar om verandering te omarmen en een nieuw hoofdstuk te beginnen. De meeste mensen zouden dat geleidelijk aanpakken, met kleine stapjes, maar zoals het een echte Ram betaamt, besluit jij alles tegelijk te doen. Totale toewijding. Nieuwe look, nieuwe levensstijl, nieuwe richting; de monden zullen openvallen.

stier.png

Stier

21 april - 20 mei

Liefde

Vriendschap

Geluk

Het Hoe ver durf je jezelf te pushen? Deze maand is het begin van een enkele maanden durende fase van ontwikkeling in je carrière. Je zal uit verschillende rollen kunnen kiezen: sommige kunnen je tot grote hoogten stuwen, maar er zullen altijd risico's zijn; andere zullen minder goed belonen. Je natuurlijke instinct is om voorzichtig te zijn in deze wereld, die nog steeds onrustig is – het moment om moedig te zijn en de sprong te wagen?

tweelingen.png

Tweelingen

21 mei - 21 juni

Liefde

Vriendschap

Geluk

Is dit een grote nieuwe romance? Jullie kennen elkaar eigenlijk al best lang, en zijn de afgelopen weken pas close geworden. Je zegt ook dat het niet serieus is, en dat jullie gewoon vrienden blijven wanneer de romantiek over een maand of wat vervaagt. Maar als jullie begin mei in het openbaar gespot worden zijn jullie heel duidelijk 'een ding', en daar allebei heel blij mee; het is evident dat er meer in deze relatie zit dan jullie willen toegeven.

kreeft.png

Kreeft

22 juni - 22 juli

Liefde

Vriendschap

Geluk

Je bent de afgelopen maanden heel geduldig geweest. Je hebt gewacht tot ingewikkelde situaties zichzelf oplosten en tot andere mensen actie ondernamen. Maar nu de vurige Mars in je teken staat, is het tijd om zelf initiatief te nemen. Je moet een raamwerk voor de toekomst creëren, eentje die minder beperkend en meer aangenaam is dan die die je nu gebruikt. Eind april gaat je laten zien hoe je het missende plezier terugkrijgt.

leeuw.png

Leeuw

23 juli - 23 augustus

Liefde

Vriendschap

Geluk

Een berg op fietsen is zwaar, zelfs als je fit bent. Terwijl je naar boven zwoegt vraag je je af waarom je dat aan het doen bent en waarom je deze route hebt gekozen. Wanneer je op de top bent voel je je beter. Maar het echte voordeel van de rit is niet de exercise, maar de antwoorden op die vragen van net. Boeit het doel je überhaupt nog, of probeer je iets aan jezelf te bewijzen? Misschien is het tijd om een ander pad te nemen.

maagd.png

Maagd

24 augustus - 20 september

Liefde

Vriendschap

Geluk

Dingen goed doen is voor jou niet genoeg; je moet ze ook om de juiste redenen doen. Dat betekent dat je een idee of principe moet vinden waar je achter staat. Deze maand kan je daarbij helpen. De inspiratie die je krijgt, en je eigen enthousiasme, zullen genoeg zijn om je een aantal maanden druk, gemotiveerd, en productief te houden. En het beste van

alles: je zal oprecht blij zijn.

Dat kan niet slecht zijn.

weegschaal.png

Weegschaal

21 september - 23 oktober

Liefde

Vriendschap

Geluk

Een nieuwe kans vult je met hoop voor de toekomst, maar je vrienden en familie lijken minder enthousiast te zijn. Moet je hun advies opvolgen? Nee, maar je moet wel accepteren dat je altijd compromissen moet. Houd vast aan je droom, en ga er zoveel mogelijk achteraan; de vooruitgang gaat misschien langzaam, maar uiteindelijk zullen je naasten zich realiseren dat dit iets is wat je echt wilt, en zullen ze je hun zegen geven.

schorpioen.png

Schorpioen

24 oktober - 22 november

Liefde

Vriendschap

Geluk

Relaties moeten flexibel zijn – anders harden ze uit als beton, en is er geen beweging mogelijk. Op dit moment zie je geen reden om je woorden terug te nemen, terwijl je partner verscholen blijft in een verdedigende positie.

Een van jullie moet iets ondernemen, dus waarom zou jij dat niet zijn? Uiteindelijk

komt het erop neer dat je meer waarde hecht aan wat jullie samen hebben,

dan aan je trots.

boogschutter.png

Boogschutter

23 november - 21 december

Liefde

Vriendschap

Geluk

Er presenteert zich een simpele manier om een langdurend probleem op te lossen. Het is zo voor de hand liggend, dat je je afvraagt waarom je het nooit eerder hebt bedacht. Waarschijnlijk heb je er al wél eens aan gedacht, maar was de tijd er toen nog niet rijp voor. Het is zo makkelijk dat je bijna zeker bent dat er een keerzijde moet zijn – maar dat beh jij, die te veel nadenkt. Dit is een echte oplossing, maar je krijgt maar kort de kans: een week, vroeg in mei.

steenbok.png

Steenbok

22 december - 20 januari

Liefde

Vriendschap

Geluk

Een probleem dat je een tijdje uit je gedachten had verbannen zodat je je kon concentreren op dingen die je belangrijker leken, komt nu weer opzetten. Eigenlijk is deze verstopte kwestie wat er écht toe doet; de rest was gewoon handige afleiding. Als je het in financiële termen probeert uit te drukken, beluit je dat het allemaal te duur is, maar dat is een excuus.

Persoonlijk geluk gaat voor trots, zoals je weet. Doe wat goed voelt.

waterman.png

Waterman

21 januari - 19 februari

Liefde

Vriendschap

Geluk

Dit is een kostbaar moment, waarop verplichtingen aan het verleden een beetje afnemen, je verantwoordelijkheden voor het heden minder zwaar worden, en je een kans voor de toekomst ziet. Normaal zou je hem moeten afwijzen omdat je al zoveel te doen hebt, maar deze keer kan je ja zeggen. Als geen van de nieuwe opties die je afgelopen tijd tegenkwam echt oké leken, is dit misschien die ene mogelijkheid waar je op zat te wachten.

vissen.png

Vissen

20 februari - 20 maart

Liefde

Vriendschap

Geluk

Jupiter, brenger van geluk, komt na een decennium eindelijk weer in je teken te staan. Het slechte nieuws is dat hij maar twee maanden bij je is (hoewel hij wel in december weer terugkomt). Komende weken zal je meer kunnen doen en bereiken dan op elk ander moment dit jaar. Wees niet bang dat je niet genoeg tijd of energie hebt om alles te doen wat je wil; alles zal geregeld zijn.

Je zal het zien.